Udstyr

Her skal du høre lidt om hvilket udstyr du har brug for til Brasiliansk Jiu Jitsu. Vi har delt det op i nice-to-have og need-to-have for at gøre det nemmere for dig.

Udstyr som er need-to-have

Her er en liste med det udstyr som vi mener det er essentielt for dig at anskaffe dig. Til din prøvetime har vi ingen krav til udstyr, men vælger du at blive medlem og starte får du - hen ad vejen - brug for følgende..
Det hvide bælte hos Helsingør Jiu Jitsu

Gi

Nok den vigtigste del af dit udstyr, gi'en som du bruger til stort set hver træning. Der er mange prisklasser at vælge imellem, overvej også at tjekke DBA for brugte gi'er, man kan ofte gøre et billigt fund der.
Jiu Jitsu prøvetime

Hvidt bælte

Dit hvide bælte repræsenterer ikke kun din rang, men bruges også til at holde din gi lukket. Dernæst får du striber på dit hvide bælte hen ad vejen så det er selvfølgelig vigtigt. Sørg for at du køber et der passer dig i længden.
Rashguard beskytter huden

Rashguard

Har du prøvet at brænde dig på huden, for eksempel på en rutsjebane? En rashguard beskytter din hud imod "svideture" når du ligger og kæmper på måtten. Du kan nøjes med en trøje, men rashguard bukser findes også.
BJJ 3000 drikkedunk

Drikkedunk

Det giver nok sig selv, men BJJ er hård træning og du får brug for vand undervejs. Sørg for at vælge en god drikkedunk, evt. BPA-fri. Der findes også smarte drikkedunke hvor du kan opbevare dine bilnøgler mv. under træning.

Udstyr som er nice-to-have

Denne liste er udstyr du kan overveje
Sportstape hos Helsingør kampsport

Sportstape

Fra tid til anden vil du komme til at støde en tå eller vride en finger. Vi har som regel sportstape i klubben, men det er altid godt at have det med i tasken hvis det går galt. Sportstape kan købes meget billigt mange steder.
Ørebeskytter til jiu jitsu

Ørebeskytter

"Blomkålsører" er et ofte brugt udtryk indenfor BJJ. Under træning og turnering kan du risikere at dine øre bliver stødt samt strukket hvilket kan give skader på den bløde brusk i ørene. Dette kan med tiden danne "blomkålsører"
Skridtbeskytter til BJJ

Skridtbeskytter

Vi forsøger altid at tage hensyn til hinanden og vi undgår hinandens skridt når vi kæmper. Men uheld kan ske, ofte med stort ubehag eller smerte til følge. En skridtbeskytter kan være god at have i den forbindelse.
Sportstape hos Helsingør kampsport

Lindrende creme

Hvis du ikke er vant til fysisk aktivitet, når du starter Brasiliansk Jiu Jitsu, så vil du i starten ofte føle dig øm over hele kroppen.
Det er der ikke noget farligt eller unaturligt ved, men en "Recovery cream" kan være en god makker når du er øm på 2. dagen.
Vi er en del af Helsingør Selvforsvar sammen med Krav Maga Helsingør

Kom og vær social med os

userslocationcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram